ZeniΘ

Η Zenith ιδρύθηκε το 2018 και υπάγεται στην πολυεθνική ιταλική Eni-an με παγκόσμια παρουσία. Διαθέτει φυσικό αέριο & ηλεκτρική ενέργεια στην ελληνική κύρια αγορά από το 2000 και ο κύριος στόχος της εξακολουθεί να είναι να παρέχει σύγχρονες υπηρεσίες με σεβασμό στο περιβάλλον.

ZeniΘ Logo

Μπορείτε να δείτε αν ταιριάζουν τα πακέτα υπηρεσιών που σας προσφέρει η ZeniΘ, μέσα από την μηχανή αναζήτησης που προτείνουμε κάνοντας κλικ εδώ: εταιρείες ενέργειας.

Η ZeniΘ έχει μερικές μοναδικές αξίες που παρακινούν τη συμβολή τους στην πρόοδο της κοινωνίας. Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για τη βιώσιμη και μακροπρόθεσμη επιχειρηματική δραστηριότητα και έτσι παρέχουν σημαντικό οικονομικό και κοινωνικό κέρδος για τη χώρα.

Η ZeniΘ από το 2000 δεν έχει σταματήσει να προσεγγίζει το κοινό με το διαχρονική ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για την κοινωνία.

Οι κινήσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον και η διατήρηση του σεβασμού προς αυτό έπαιξαν μεγάλο ρόλο στις προτεραιότητες αυτού του οργανισμού.

 • Ενεργειακή εξοικονόμηση
 • Ανακύκλωση και διαχείριση χαρτιού
 • Ενημέρωση του κοινού για την πράσινη ενέργεια
 • Ειδική πολιτική για το περιβάλλον
 • Διαχείριση ηλεκτρικής ενέργειας

Σχετικά Με Την Αγορά Ρεύματος

Στόχος της εταιρείας είναι η χρήση της ηλιακής ενέργειας για την παροχή ΑΠΕ στους πελάτες της με τη μορφή ηλιακής ενέργειας. Η εταιρεία εισήλθε στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, παίρνοντας τη δική της άδεια για 20 χρόνια για την παροχή 350 MW ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι μελλοντικές εταιρείες ενέργειας θα μπορούν να προσφέρουν ένα προϊόν μικτής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου. Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές να λάβουν ένα πλήρες φάσμα των απαραίτητων προϊόντων και υπηρεσιών, τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία της ZeniΘ τις κάνει να ξεχωρίζουν από πολλές άλλες εταιρείες. Επενδύουν σε υπερσύγχρονες καινοτόμο εξοπλισμό και υποδομές.

Η Zenith ανήκει εξ ολοκλήρου στην Eni, μια ιταλική πολυεθνική εταιρεία που κατατάσσεται ως ένας από τους ηγέτες σε παγκόσμιο επίπεδο στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Πολιτική Ποιότητας

Η Εταιρεία θεωρεί σημεία όπως η επικοινωνία (δημόσιες σχέσεις) και η ποιότητα ως βασικά στοιχεία της επιχειρηματικότητας της. Αναλαμβάνει επίσης όλοι οι ενδιαφερόμενοι να διατηρούν ισχυρές επικοινωνίες (πολιτεία, προμηθευτές, πελάτες, εργαζόμενοι, κοινωνία) τονίζοντας τη σημασία της αριστείας στο εμπόριο, την αποδοτικότητα και την προμήθεια.

Η εταιρεία διαθέτει ένα σύστημα διαχείρισης που πληροί τα πρότυπα ISO 45001, ISO 14001 και ISO 9001 για την εξασφάλιση αυστηρού ποιοτικού ελέγχου.

 • Η εταιρεία μας δεσμεύεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας και να κάνει ό,τι χρειάζεται για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους με υπηρεσίες πρώτης ποιότητας, κορυφαίας ποιότητας με προσοχή σε κάθε βήμα.
 • Εξασφαλίζει την ποιότητα της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.
 • Συμμορφώνονται με τυχόν κρατικούς νόμους και κανονισμούς σχετικά με το χειρισμό εμπιστευτικών πληροφοριών πελατών. Εάν ψηφιστεί νέος νόμος ή συμβεί μια αλλαγή, προσαρμόζουν τις πολιτικές τους ανάλογα.
 • Λαμβάνει υπόψη τις απόψεις των ενδιαφερομένων Έχουν επίγνωση της ευθύνης τους απέναντι στην κοινωνία.
 • Η συμμόρφωση με την υγεία & ασφάλεια στην εργασία & το περιβάλλον είναι υποχρεωτική.
 • Η φροντίδα του περιβάλλοντος είναι σημαντική. Όχι μόνο προστατεύει τους ανθρώπους, αλλά βοηθά επίσης στην πρόληψη καταστροφών. Προσφέροντας ασφαλείς συνθήκες εργασίας, ορισμένες επιχειρήσεις είναι σε θέση να παρέχουν μια πιο υγιεινή εργασιακή εμπειρία και ταυτόχρονα να προλαμβάνουν ασθένειες.
 • Το προσωπικό της εταιρείας διαθέτει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση, κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον και συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των καθηκόντων του.
 • Η εταιρεία δεσμεύεται να εφαρμόσει κατάλληλα μέτρα για τη μείωση του κινδύνου για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Η Εταιρεία θα ακολουθεί όλους τους ισχύοντες νόμους ως μέρος των καθημερινών της δραστηριοτήτων. Εκτός από τον καθορισμό στόχων και στόχων, τους επανεξετάζει επίσης ετησίως προκειμένου να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις σε τομείς όπως το σύστημα διαχείρισης και το περιβάλλον.

Διεύθυνση

26ης Οκτωβρίου 54-56, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο

18321

Ιστοσελίδα

https://www.zenith.gr/

Social Media

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn

Scroll to Top