Ήρων

Η Heron ήταν πρόθυμη να απελευθερώσει την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας από το 2000. Επί του παρόντος, υπάρχουν μόνο 582 μεγαβάτ ισχύος μεταξύ των δυο διαθέσιμων σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με φυσικό αέριο.

Ήρων Logo

Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της Iron Energy Α.Ε. και Ηρώων Β’ Βοιωτίας Α.Ε.

→ Αν θέλετε να πετύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση των χρημάτων σας στον λογαριασμό του ρεύματος σας, κάντε αναζήτηση για την καλύτερη εταιρεία ρεύματος μέσα από το EtaireiesReumatos.gr.

Ο ΗΡΩΝ αναπτύσσεται, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και έχει υποστηρίξει ορισμένες μεγάλες εταιρείες. Καλύπτει τόσο τις ανάγκες της επιχείρησής σας όσο και των πελατών σας. Οι επιχειρήσεις και οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να εμπιστεύονται και να εξαρτώνται από την εκτεταμένη παρουσία του στην Ελλάδα για μια ακριβή και υψηλής ποιότητας εμπειρία πελατών.

Προωθεί την ηλεκτροκίνηση παρέχοντας προγράμματα ειδικά για ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να μειώσουν το αποτύπωμά του άνθρακα. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν την ενεργειακή επανάσταση να φτάσει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να τους δημιουργήσουν ευκαιρίες. Να φέρει νέες δυνατότητες στη ζωή των ανθρώπων, να ανοίξει τους ορίζοντές τους και να προσφέρει νέους τρόπους ζωής. Με τεχνολογίες που βοηθούν να γίνει αυτό δυνατό.

Η σκέψη τους αφορά τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την πρόοδο. Δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέα πράγματα ή να βρουν νέες λύσεις γιατί γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάντα περισσότερα να μάθουν και να ανακαλύψουν.

Παραγωγή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Η IRON ασχολείται με την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας εδώ και μια δεκαετία με τον HERON I και τον HERON II. Είναι η πρώτη εταιρεία που επενδύει στην Ελλάδα στην εποχή του απελευθερωμένου ηλεκτρικού ρεύματος από το 2000. Η εταιρεία ελπίζει ότι αυτό θα οδηγήσει σε υψηλότερα κέρδη. Οι δύο ηλεκτροπαραγωγικοί σταθμοί εκτός της Θήβας έχουν συνολική εγκατεστημένη ισχύ 582 MW.

Ο πρώτος σταθμός ηλεκτροπαραγωγής, ο ΗΡΩΝ Ι, έχει ισχύ 147 μεγαβάτ και αποτελείται από τρεις τουρμπίνες των 49 μεγαβάτ. Αυτή η μονάδα είναι διαφορετική από άλλες εγχώριες μονάδες παραγωγής γιατί έχει ένα πλεονέκτημα σε ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος ελληνικού στυλ: τη μέγιστη απόδοση ισχύος.

Ο ΗΡΩΝ ΙΙ είναι ένας από τους πιο σύγχρονους και τεχνολογικά υγιείς σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής του κλάδου. Η χωρητικότητά του είναι 435 MW και είναι μια τυπική μονάδα διπλής αναθέρμανσης με καύση άνθρακα. Στην Ελλάδα, όπου οι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής τροφοδοτούνται κυρίως με φυσικό αέριο, η μέση απόδοση ήταν 58% τα τελευταία χρόνια. Αυτό είναι υψηλότερο από ορισμένες άλλες χώρες της Ευρώπης. Αυτή η μονάδα είναι πιο φιλική στο περιβάλλον παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας αφού καταναλώνει λιγότερα καύσιμα και παράγει λιγότερο CO2.

Εμπόριο Ηλεκτρικού Ρεύματος

Ο Όμιλος συνεχίζει τον πρωτοποριακό του ρόλο στον τομέα του εμπορίου ηλ. ενέργειας, όπου ήταν ο πρώτος ιδιώτης που συμμετείχε. Ένας από τους κύριους στόχους της Προμήθειας είναι να διασφαλίσει ότι δεν αναλαμβάνετε κανένα επιχειρηματικό ρίσκο κατά την εισαγωγή ή την εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με δυνατότητα ακρίβειας (ισχύς που πωλείται ως υπηρεσία).

Βασικά σημεία ανάπτυξης:

  1. Ένα δίκτυο εταιρειών σε διαφορετικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας, της Τουρκίας, της Βουλγαρίας και της Βόρειας Μακεδονίας, που αναπτύσσει μια αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
  2. Προμήθεια και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας από και προς γειτονικές αγορές της Νότιας Ευρώπης.

Οι διεθνείς αγορές ενέργειας υφίστανται συνεχείς αλλαγές και ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που μπορεί να αντιδράσει αποτελεσματικά σε αυτήν την αλλαγή συμβάλλει στην αύξηση της συνολικής επιτυχίας αυτών των αγορών.

Διεύθυνση

Λ. Κηφισίας 124, Αθήνα, 11526

Τηλέφωνο

18228

Email

CustomerCare@heron.gr

Ιστοσελίδα

https://www.heron.gr/

Social Media

Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn

Scroll to Top