Ελ. Εταιρεία Ενέργειας & Φυσικού Αερίου

Η ΔΕΠΑ κατέχει μερίδιο 100% στην Ελ. Εταιρεία Ενέργειας και Φυσικού Αερίου. Πριν από 160 χρόνια, αυτό το εργοστάσιο τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά και λειτουργεί ακόμα και σήμερα. Η εταιρεία εξακολουθεί να παρέχει φυσικό αέριο σύμφωνα με τον νόμο 4001/11.

Φυσικό Αέριο Logo

→ Μπορείτε να κάνετε μια σύγκριση μέσα από την ιστοσελίδα μας για ιδιωτικές εταιρείες ρεύματος και να δείτε αν παρέχει υπηρεσίες που πιθανόν σας ενδιαφέρουν.

Η Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας δεσμεύεται να διασφαλίζει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, λειτουργώντας υπεύθυνα και με σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Διαθέτει πολύ εκτεταμένες γνώσεις στον τομέα του φυσικού αερίου, επομένως μπορείτε να την εμπιστευτείτε στην παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματίες πελάτες.

Σήμερα η εταιρεία παρέχει ρεύμα, φυσικό αέριο και θέρμανση σε όλη την Ελλάδα! Εισερχόμενος στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας/φυσικού αερίου, λειτουργεί πλέον ως ολοκληρωμένος πάροχος, προσφέροντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο.

Η εταιρεία λειτουργεί με φυσικό και ιστορικό τρόπο, παρέχοντας φυσικό αέριο στους καταναλωτές στα πλαίσια των διατάξεων για τη λειτουργία της αγοράς φυσικού αερίου και παρέχει λύσεις κορυφαίας ποιότητας σε κάθε σας ανάγκη. Η Ελληνική Εταιρεία Φυσικού Αερίου είναι ΑΕ, στην οποία η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου συμμετέχει κατά 100%.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας Φυσικού Αερίου έχει επενδύσει σε ανθρώπους που θα προετοιμαστούν για ένα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η εταιρεία διαθέτει τον τέλειο συνδυασμό εργαζομένων με βαθιά γνώση του κλάδου και ενημερωμένο «know how» στον τομέα της ενέργειας. Εξειδικεύονται επίσης στις νέες τεχνολογίες, στην καινοτομία και έχουν δημιουργικό μάτι για τη λεπτομέρεια.

Η επίτευξη των στόχων της εταιρείας αποτελεί προτεραιότητα σε όλη την εταιρεία. Όπως φαίνεται στην γενικότερη διοικητική κουλτούρα, όλη η προσοχή εστιάζεται στον πελάτη.

Με μεράκι, πρωτοβουλία, ειλικρίνεια στην επικοινωνία και διαρκή αναζήτηση βελτίωσης και εξέλιξης, οι άνθρωποι της εταιρείας εργάζονται συνεργατικά. Θέλουν να εργάζονται σε ένα ωραίο, ασφαλές και εργονομικό περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δείξουν αφοσίωση στην εταιρεία, τους συναδέλφους και τα μέλη της οικογένειάς τους.

Τηλέφωνο

181133

Επικοινωνία

https://www.fysikoaerioellados.gr/eksypiretisi/

Ιστοσελίδα

https://www.fysikoaerioellados.gr/

Social Media

Facebook
YouTube

Scroll to Top